" Техаський салат з авокадо "


1). 2 авокадо;
2)  300г. помідори;
3)  Цибуля 70 г;

4). 2 шт. перець чіллі;
5) 15 мл. Сік лайма.
6)  Сіль ¼ ч.л.
7)  Перець  чорний мелетий ¼ ч.л.
 8)  Оливкова олія 60 мл 

Популярный в Техасе салат с явным мексиканским акцентом. Сбалансированный, острый и очень вкусный, он станет украшением праздничного стола.

 

 Спосіб приготування.

Авокадо очистіть і наріжте кубиками. Якщо ви готуєте салат заздалегідь, ріжте авокадо перед самою подачею салату, щоб зберегти його свіжий колір.
Стиглі помідори наріжте кубиками. Цибулю очистіть і тоненько  поріжте.
Перець очистіть від насіння (будьте обережні, щоб не обпекти шкіру) і дрібно наріжте.
Лаймовий сік 15 мл
Сіль ¼ ч.л.
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Оливкова олія 60 мл

Для заправки змішайте всі інгредієнти, ретельно розмішайте і полийте готовий салат незадовго до подачі на стіл.