Легке тісто для штруделя

Спосіб приготування салату «ЕКЗОТИКА»

 Дуже важливо красиво сервірувати його, що б форма відповідала змісту. Спочатку давайте приготуємо сироп. Розітріть зернятка кардамону ножем або виделкою. Покладіть в невелику каструлю всі інгредієнти, що я вказала.
Доведіть до кипіння і зніміть. Що б сироп був смачніший  підсмажте цукор на сковорідці. Охолодіть,далі переходимо до фруктів. Їх потрібно дрібно нарізати, інакше може вийде просто каша. Все робіть акуратно, і зайвий раз не потрібно помішувати. Викладіть в ту чашу, що будете подавати на стіл і зверху полийте сиропом. Можна звичайно і вершками збитими з цукром, але особисто я не раджу. Вони зменшують аромат ягід і фруктів.