Смачні барви

 

Інгредієнти для  « ФРУКТОВОЇ ФЕЄРІЇ »

яблуко,
апельсин,
персик,
3 сливи,
300 г дині,
кавун,
малина,
чорниця,
150 мл десертного вина

.
Рецепт приготування « ФРУКТОВОЇ ФЕЄРІЇ »


Всі фрукти та ягоди, яким належить з'єднатися разом в цьому балкансько-апеннінському літньому десерті, миємо і прибираємо в холодильник.
Кавун (адже він теж ягода, тому остигав на загальних підставах разом з малиною і чорницею) розрізаємо навпіл. Великою ложкою вибираємот м'якоть. Не варто особливо старатися, нехай щось залишиться на внутрішній стороні палітурки, тільки насіннячка треба все видалити. Витягнуту м'якоть ділимо приблизно на три частини. Нам знадобиться лише одна третина. Видаляємо насіння і ріжемо на шматочки розміром з сірникову коробку. Кладемо їх у "кавунову вазу".
Що залишилися фрукти і диню, нарізаємо на такі ж шматки, кладемо в кавун. Перемішуємо. Зверху посипаємо ягодами поливаємо вином. Даємо настоятися з півгодини в холодильнику і можна ласувати.

Можна використовувати практично будь-які фрукти і ягоди, в якості вина підійдуть солодкий вермут, марсала, порто, фруктовий лікер.