Шарлотка з ківі

Інгредієнти:
Для бісквіта :
1) стружка кокосова - 100 г
2) цукрова пудра - 100 г
3) білки яєчні - 3 шт.
4) ківі - 2 шт.

 

Для мусу :
1) білки яєчні - 3 шт.
2) цукрова пудра - 160 г
3) желатин - 2 ст. ложки
4) фізаліс - 50 г
5) вершки густі - 1 стакан


Рецепт:

                Для бісквіта кокосову стружку з'єднайте з цукровою пудрою і яєчними білками. Збийте суміш на водяній бані, перелийте в форму, змащену маслом, випікайте до готовності при 160 С, охолодіть.

                Желатин залийте холодною кип'яченою водою, залиште до набухання. Потім зайву рідину злийте, желатин розпустіть на водяній бані.

               Для мусу яєчні білки збийте з цукровою пудрою, введіть підготовлений желатин, 2 столові ложки фізалісу, збиті вершки і перемішайте.

               Ківі наріжте скибочками, укладіть у форму, зверху викладіть мус, потім - бісквіт, охолодіть.

               Шарлотку вийміть з форми, посипте цукровою пудрою і відразу подавайте, оформивши абрикосовим конфітюром і фізалісом.

повернутись список