Слива в шоколаді

          Склад:

1) 1 відро слив без кісточок

2) 5 кг цукру

3) 200 гр. какао

4) 1 пачка масла вершкового

                        Спосіб приготування:
               Промити сливи, видалити кісточки, засипати сливи цукром і дочекайтеся поки сливи пустять сік. Далі цей сік потрібно зливати, кип'ятити і заливати киплячим соком сливи двічі в день. Так робити потрібно, поки сік увариться в 2 рази. Сік кип'ятіть подовше, так він швидше увариться, шоколаду все одно вийде дещо більше ніж потрібно, так що слідкуйте.
               За останнім разом закип'ятіть сік, додайте какао і масло і дайте добре закипіти. Додайте сюди сливи і перемішайте, тільки дуже дбайливо, щоб сливи не розлізлися. Розкладіть у банки, закатати, укутайте.

повернутись список