Тірамісу з грушею

                       Інгредієнти для рецепта Тірамісу з грушею
1) груші - сім штук,

2) лимон - одна штука,

3) цукрова пудра - 4 склянки,

4) яйце - три штуки,

5) мигдаль рубаний - 200 грам,

6) маскарпоне 200 грам,

7) печиво "палички" - сім штук.


                    Спосіб приготування рецепту Тірамісу з грушею
            Груші очистимо від шкірочки і, не розрізаючи їх, видалимо серцевину. Натремо груші розрізаним лимоном і відваріть на слабкому вогні, додавши у воду 1 склянка цукрової пудри. 

 Обсушимо.

            Відділимо білки від жовтків. У жовтки додамо 1 склянка цукрової пудри, мигдаль і взбити.

    Груші викласти на змащену вершковим маслом форму для запікання,та полити їх взбитими вершковими жовтками.

           У груші замість серцевини вставимо «паличку» печива і викладемо на змащений вершковим маслом блюдо для запікання.

           Після того помістити в розігріту духовку до 50 градусів і запікати 25 хв. Окремо взиваємо білки 2 склянки цукрової пудри до стійкої піни.

В миску з маскарпоне поступово додати білки та подріблений мигдаль, злегка помішуючи.

Запечені груші охолоджуємо , потім серединку заповнюємо сумішшю маскарпоне з білками та мигдалем.

Для завершення в груші вставити печиво " палички "  і прикрасити шоколадною поливкою і мигдалем.

повернутись список