Варення з мандарин

              Варення з мандаринових корочок (мандаринове варення) - це безвідходний процес поїдання фруктів, що асоціюються з Новим роком. До процесу приготування яскравого ласощі можна залучити дітей. Правда, результат готування більше порадує дорослих. Варення з мандаринів володіє терпким смаком, який чудово відтінятиме міцну каву.

 

             Інгредієнти:

 1) Шкірка мандаринів - 400 гр.

2) Цукор - 1 склянка

                              Способи приготування:

             Шкірку мандаринів обдати окропом, порізати на дрібні шматочки, покласти в емальований посуд, залити питною водою, закрити кришкою і залишити в теплому місці на 12 годин.
Злити воду з посуду з мандариновими корочками.
У каструлі змішати цукровий пісок і мандаринові корочки. Воду в даному випадку додавати не потрібно, тому що корочки попередньо добре просочилися вологою.Варити 40 хвилин. 

повернутись список