Апельсин Іспанія

Вартість: 37.50 грн./кг.
 

Інформація про товар

  • Що містить?
  • Чим корисний?

        Вітаміни: С - 53,2 мг, B1 - 87 мкг, B2 - 40 мкг, B3 - 282 мкг, B5 - 250 мкг, B6 - 60 мкг, А - 225, E - 0,18 мкг. Мікроелементи: Калій (K) - 181 мг, Фосфор (P) - 14 мг Кальцій (Ca) - 40 мг Магній (Mg) - 10 мг, Залізо (Fe) - 100 мкг, Мідь (Cu) - 45 мкг Цинк (Zn) - 70 мкг

 

Апельсини містять велику кількість пектинових речовин, які сприяють спорожненню кишечника, попереджаючи розвиток в ньому гнильних процесів і зменшуючи кількість шкідливих для організму всмоктуваних речовин. Для поліпшення роботи кишківника, вранці натще та ввечері перед сном випивайте склянку апельсинового соку або з'їдайте 1-2 плоди. У профілактиці стоматологічних недуг апельсини незамінні. І знову вся справа у високому вмісті вітаміну С, який знищує бактерії, що викликають карієс і запалення ясен. А входить до складу апельсинів, кальцій який забезпечує міцність зубів. Для боротьби з мігренню, не очищені від шкірки апельсини, хрін і чебрець пропустіть через м'ясорубку. В отриману масу додайте 5-6 столових ложок коньяку і перемішайте. Чотириразовий прийом 40 г такого коктейлю протягом дня запобіжить напад мігрені. Апельсиновий сік вживали для лікування ран і виразок, а водний відвар з кірок незрілих плодів служив кровоспинну засобом при рясних менструаціях і маткових кровотечах. Апельсиновий сік перешкоджає утворенню тромбів. Австралійські вчені стверджують, при з'їданні одного апельсина в день знижується шанси серцевого нападу. Сік апельсина - гарний протицинговий засіб. Самі апельсини вимагають при перевезенні дуже хороше укладання, легко псуються, тому їх знімають, недозрілими і упаковують в ящики по 200-500 шт. Загорнуті кожен у папір, без проклейки. Шкірка, крім загальновідомого господарського застосування: на цедру, настої, варення і т. п., йде ще на приготування різного роду ліків. Також з цедри, отримують апельсинове масло. Завдяки, наявності в апельсинах комплексу вітамінів, та інших біологічно активних речовин, ці цитрусові рекомендують для профілактики, і лікування гіповітамінозів, захворювань печінки, серця і судин, обміну речовин. Пектини, що містяться в апельсинах, сприяють процесу травлення, посилюють моторну функцію товстого кишечника і зменшують у ньому гнильні процеси.