Нектарин

Вартість: 62.50 грн./кг.
 

Інформація про товар

  • Що містить?
  • Чим корисний?

        Нектарин містить в собі більше аскорбінової кислоти (54 міліграма), заліза (2.4 міліграма), фосфору (100 міліграм) і калію. Також нектарин містить сахарозу, фруктозу, глюкозу, вітамін С, яблучну і лимонну органічну кислоти, пектинові речовини, кремній, сірку, магній, натрій і кальцій. У 100 грамах нектарина міститься 267 кілокалорій. У цьому фрукті міститься досить багато вітамінних сполук С і А. В ньому є антиоксиданти , які благотворно впливають на стан шкірних покривів. Нектарини - відмінний профілактичний засіб проти появи в'ялості шкіри і зморшкуватих утворень. Вони допомагають утримувати вологу в шкірі. Нектарини можуть допомогти не захворіти раковими захворюваннями. Є також у нектарина властивості, які активують обмін речовин.

Плід володіє сильною лікувально-профілактичною дією завдяки тому, що в ньому міститься багатющий набір вітамінних елементів і речовин мінерального спектру. Нектарин цінний через великий вміст у ньому аскорбінки, фруктози, клітковини, флавоноїдів і мінералів. При вживанні нектаринів попереджаються такі захворювання, як гіпертонія, атеросклероз, тому як ці недуги відповідають за виведення натрію з організму, а також рідини. Нектарин – відмінний протираковий засіб, адже в ньому міститься досить багато пектинових сполук. Плід здатний посилити роботу залоз системи травлення. Його потрібно їсти, щоб допомогти організму переварити жирну їжу і так звану «важку», наприклад, гриби. В нектарині міститься калій, він допомагає зберегти чіткість функціонування нервової системи. Він бере участь в обмінних процесах і відіграє важливу роль у функціональності м'язових скорочень. Нектарини багаті пектиновими сполуками, які здатні загальмувати активність життєдіяльності шкідливих мікробів та бактерій. Якщо Ви страждаєте недокрів'ям, у Вас часто збивається серцевий ритм, у Вас підвищена кислотність шлункових соків, і часто трапляються запори, то Вам буде корисно випивати хвилин за 15 до обіду четверту частину чашки соку нектарина. Ці фрукти здатні забезпечити наш організм так званим «швидким» типом енергії. Клітковина нектаринів, здебільшого, не розчиняється, тому вона корисна для підтримки в нормі роботи кишечника. Нектарини, таким чином, запобігають розвитку недуг, що вражають травний тракт. Клітковина, яка має властивість розчинятися, робить позитивний вплив на стан судин і серця, тому як здатна знизити рівень «шкідливих» холестеринових сполук у крові.