Виноград рожевий

Вартість: 125.00 грн./кг.
 

Інформація про товар

  • Що містить?
  • Чим корисний?

              Кишмиш рожевий - безнасінний сорт

винограду середнього періоду дозрівання.

               Квітка двостатева. Грони великі, циліндричні,

щільні.

Колір. Шкірочка тонка. М'ясисто-соковита,

смак приємний. Період від початку розпускання бруньок

до повного дозрівання ягід 120 - 130 днів.

Морозостійкість -21 ° С.

 

            Розрахунку на 100 г продукту.

 Калорійність 37,5 кКал.

Харчова цінність:  

Вуглеводи 10 гр.

Калорійність 37,5 кКал.

Вітаміни: C 1400 мг, A (РЕ) 133,3333 мкг, Бета-каротин 0,8 мг.

Виноградолікування, або ампуло-терапія (від грецького слова «виноград»), отримало наукову базу лише в XIX ст., коли з'явилися дані про хімічний склад винограду, але практичне застосування ягід і листя в лікувальній практиці, по збереженим відомостями, сходить до часу Діоскорида і Плінія Старшого (I в. зв. е..). З незапам'ятних часів виноград і продукти, які одержуються з нього, застосовуються людиною як ліки при лікуванні багатьох захворювань. Лікувальними властивостями володіють майже всі сорти винограду. До складу винограду входить більше 150 біологічно активних речовин. Кожна складова частина винограду робить свою дію на організм. М'якоть і сік винограду багаті вітамінами і мікроелементами. Шкірка винограду містить віск, ефірну олію, фітостерінову речовину, дубильні і фарбувальні речовини.В шкірці червоного винограду також міститься речовина ревератрол - це натуральний фенол (карболова кислота), який може пригнічувати ракові захворювання на різних стадіях. Виноград корисний при анемії, хронічних захворюваннях нирок, артритах, розладах травної системи, болі в суглобах, також сприяє поліпшенню обміну речовин і виведенню з організму сечової кислоти.