Фундук в шкарлупі

Вартість: 517.50 грн./кг.
 

Інформація про товар

  • Що містить?
  • Чим корисний?

        Фундук багатий вітамінами, дуже корисними для нашого організму, в тому числі, такими вітамінами як: PP - 2 мг, A - 2 мкг, B - 10,3 мг, B - 20,1 мг, B5 - 1,1 мг, B6 - 0,7 мг, B9 - 68 мкг, C - 1,4 мг, E - 20,4 мг, К - 14,2 мкг, Холін - 45,6 мг. Макро і мікроелементи: Кальцій (Ca) - 170 мг, Магній (Mg) - 172 мг, Натрій (Na) - 3 мг, Калій (K) - 717 мг, Фосфор (P) - 299 мг, Хлор (Cl) - 22 мг, Сірка (S) - 190 мг, Залізо (Fe) - 3 мг, Цинк (Zn) - 2,44 мг, Йод (I) - 0,2 мкг, Мідь (Cu) - 1125 мкг, Марганець (Mn) - 4,2 мг, Селен (Se) - 2,4 мкг, Фтор (F) - 17 мкг, Кобальт (Сo) - 12,3 мкг. Калорійність фундука - 651 ккал на 100 грам фундука Фундук містить близько 15% білка від своєї маси. Фундук містить близько 62% жирів. У фундуку міститься близько 9.5% вуглеводів.

 

За допомогою фундука можна лікувати хвороби серцево-судинної системи. Калій і кальцій, які містяться у фундуку, надають сприятливий вплив на стінки гладкої мускулатури і судин серця. Плід фундука містить близько 60% органічних кислот, масла, тоді як білка в складі фундука - 20%. У фундуку представлені вітаміни групи В і Е. Мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, залізо та ін Все що стосується хвороб судин і він - піддається лікуванню фундуком. Так, при тромбофлебітах, трофічних виразках гомілки, при проблемах з капілярами і варикозному розширенні він лікарі рекомендують фундук. При хворобах крові, особливо недокрів'ї, фундук також буде доречний в раціоні хворого. Фундук використовують в цілях очищення організму. Особливо добре чищенню фундуком піддається печінка. Фундук містить у собі мало вуглеводів, тому людям, які хворіють на цукровий діабет, бажано вживати фундук в їжу. Фундук можна застосовувати для профілактики онкології, так як в ньому міститься антиракова речовина - паклітаксел. Поєднання у фундуку вітаміну Е і білка, сприяє розвитку та росту м'язових тканин.