Салат "Роммен"

Вартість: 172.50 грн./кг.
 

       Соковиті листя салату роммен мають пряний горіховий смак і додають стравам яскраву ноту. Листя салату можна додати в суп-пюре або овочеве соте, тоді його смак зміниться і стане схожим на спаржу. До Ромен підходять гострі йогуртові соуси з часником або зеленню. Листя цього салату лягли в основу класичного рецепту салату «Цезар».

       Сік салату роммен при невеликому додаванні порошку морських водоростей активізує роботу кори надниркових залоз і покращує секрецію гормону адреналіну. Гормон необхідний для нормального протікання обмінних процесів в організмі. Особливою властивістю цього салату є високий вміст у ньому натрію, якого на 60% більше, ніж наявного тут калію. Дана обставина робить сік Ромена одним з найбільш цінних засобів при лікуванні таких захворювань, як бронзова хвороба, при якій вражені надниркові залози.