Яблука сушені

Вартість: 57.50 грн./кг.
 

Інформація про товар

  • Що містить?
  • Чим корисний?

           Сушені яблука містять різні цукри (до 12%) , фруктозу, глюкозу, сахарозу, органічні кислоти (до 2,42%) - яблучну, лимонну, винну, хлорогенову , пектинову, дубильні і фарбувальні речовини, мінеральні солі, органічні сполуки заліза і фосфору; вітамін - провітамін А каротин (0,12-0,3 %), В (0,04-0,08 %), С (5-64,2 %), ефірне масло. До складу ефірного масла входять оцетовий альдегід і складні ефіри амилового спирту з мурашиної, оцтової, капронової і каприловою кислотами. Шкірка плодів містить флавоноїди.

 


 

Сушка - найдавніша форма консервації фруктів. Люди ще в кам'яному віці навчилися сушити яблука, щоб вживати їх у їжу в зимовий час, поповнюючи свій організм корисними речовинами. Сушені яблука стають прекрасним джерелом вуглеводів, які в організмі перетворюється в енергію. М'які часточки сушених яблук багаті клітковиною і залізом. Сушені яблука містять у 6 разів більше калорій, ніж свіжі, а також в процесі сушіння яблука повністю втрачають вітамін С.